Żaneciu ,ten powojnik zawsze pierwszy kwitnie .Nawet u mnie się sprawdza .Jesienią przesadziłam wielkokwiatowego i jestem ciekawa ,czy będzie taki piękny ,jak był w sezonie .Wystartował ładnie ,ale boję się jak będzie dalej.Z rana piękna pogoda ,w nocy deszczyk pokropił ,to się chociaż nie będzie tak kurzyć przy pieleniu
Maryniu moja cała rodzina ,to wrażliwce artystyczne .Największy to ja , wielka płaczka wzruszająca się wszystkim .Czyli wyjec afrykański

Jak widzę coś pięknego ,to czy to jest muzyka ,czy inna sztuka ,nie potrafię utrzymać wody na swoim miejscu .Moje córki odnajdują się w malowaniu ,a ja mam każde wolne miejsce zajęte przez ich obrazy .Niedługo ścian nie będzie widać ,ale co tam sufity też są spore
Krzysiu dziękuję Ci bardzo za ciepło ,którym mnie ogrzałaś

Jeśli chodzi o miodunkę ,to mogę Ci kawałek wysłać ,bo mam oddzieloną .Podaj namiary i już masz
Miłeczko to wiszące drzewko to wiśnia ozdobna .A na ostatniej fotce jest judaszowiec .Trochę podmarzły mu gałązki ,ale jak na taka zimę trzyma się nieźle .Po przekwitnięciu trochę mu przytnę czuprynę ,to będzie lepiej się prezentował
Krysiu , dzięki za przemiły wpis

dzięki za odwiedziny ,wpadaj częściej
Ewuniu ,wiem że nie powinnam szaleć z roślinami ,ale nie mogę się niektórym oprzeć .Koniecznie chcę zmienić charakter swojego ogrodu ,na trochę mniej pracochłonny .Najwięcej czasu zabierają mi róże ,więc na bank zostanie dużo mniej . Dosadzę więcej hortensji bukietowych ,oraz host . Drzewko o które pytasz ,to wisienka ozdobna Firlly Frock .Jak przekwitnie ,to ma bardzo ozdobne listki