Cudnie kwitną u Ciebie hortensje ogrodowe,ja swoim w zeszłym roku zaproponowalam nową miejscówkę ale nie skonsultowałam zmiany z psem który miał najwyraźniej inne plany odnośnie wybranego miejsca i posadzone hortensje wykopywał,ja ponownie sadziłam i po walce ustąpił ,hortensje zregenerowały się i trzy będą kwitły
Swietko --hortensje to dopiero w tym sezonie cieszą ,wiele lat miały po 2-3 kwiatki a latania przy nich sporo ,ale fakt ,że jak zakwitną porządnie to efekt jest ..
Milko -kostka dalej nie wyczyszczoną bo zanim się zabrałam to zaczęło kapać z nieba a wczoraj nie bylo czasu...tak liliowce kwitną niezawodnie
Gosiu -nie wątpię ,że co wsadzisz to urośnie bo to widać w Twoim cudownym ogrodzie jakie masz zielone ręce ...kiedyś mój pies tak namiętnie wykopywał jedną róże ,ale ostatecznie nie przeżyła
Miało padać całą dobę i kolejny raz nici z opadów coś tam mży ,ale deszczem to nie można nazwać ,za to wieje okrutnie i tylko +14 zdjęcia wczorajsze
-Spike
pozdrawiam Żaneta
"Człowiek potrzebuje do życia ogrodów i bibliotek"-Cyceron 597 metrów zieloności
Ostatnio zmieniany: 2025/07/11 11:30 przez zanetatacz.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): Kalmia, edulkot, Semper, nowababka, Franusiowa, elakuznicom