Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Ogród takisobie

Ogród takisobie 2026/04/25 15:19 #359900

• takasobie
  • takasobie Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane podziękowania: 57867
Soniu! Przy daliach sporo pracy, ale też potem radość. Dziękuję, cieszę się, ze zdjęcia Ci się podobają! :buziak
Rodek przywędrował do mnie jako sierota do odratowania. Udało się i z wdzięczności (i ze swojej natury) kwitnie jako pierwszy.

Marysiu! Super, brawo! wink-3 Pierwiosnki kolorowe dają po oczach. Tak też nie nachalność jest w cenie B)

Ja całe dnie przy daliach. Robie sobie odpoczynki, bo schylanie i wstawanie powoduje u mnie problemy ... z żołądkiem i refluksem. Co ja się namęczę. :mur Myślałam bardziej, że stawy czy kręgosłup ucierpią, ale jest spoko po moich ćwiczeniach. Tak też musiałam zweryfikować plany. Trochę wolniej mi to idzie.

Na dziś:

Tulipanowo

Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): edulkot, nelu-pelu

Ogród takisobie 2026/04/25 17:03 #359906

• edulkot
  • edulkot Avatar
  • Wylogowany
  • Moderator
  • Otrzymane podziękowania: 28003
Miłoko współczuję bo też mam problemy z refluksem. Staram się bardzo mało jeść, piję gluty lniane i jak pi jedzeniu niedługo to raczej kucam niż się schylam.
Prawie dobiłam do mety bo miejscówki zajęte a zostało mi sporo Honek i Verrone's, brak mi pomyślunkuco z nimi zrobić.
Za tę wiadomość podziękował(a): takasobie

--=reklama=--

Ogród takisobie 2026/04/25 17:35 #359907

• takasobie
  • takasobie Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane podziękowania: 57867
Majeczko! Gluty lniane musze zacząć pić. Kiedyś mi nie pomagały więc odstąpiłam. Pracuję dość długo po posiłku, też jem niewielkimi porcjami. Mam takie saszetki żelowe i one dość pomagają, ale wiadomo, że nie wyleczą. Będę się z tym męczyć do końca życia.
Ja też mam nadmiar szczęścia. Porozdaję bliźnim stacjonarnie plus 2-3 paczki muszę wysłać. Może jednak coś chcesz? wink-3

Ja na dzisiaj fajrant mam. Jutro trochę i codziennie trochę. zaraz zacznie się usuwanie pozostałości po kokoryczach i miejscowo usuwanie podagrycznika :mur Chyba rzeczywiście musze zacząć go jeść...

Za tę wiadomość podziękował(a): nelu-pelu

Ogród takisobie 2026/04/25 17:47 #359908

• nelu-pelu
  • nelu-pelu Avatar
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 18803
Miłko ciągle dziwię się i dziwić nie przestanę :silly: tylko 150 km drogi nas dzieli (w linii prostej jeszcze mniej :P )
a taka różnica w zaawansowaniu wiosennym...
Epimedia już ładnie Ci kwitną, u mnie dopiero wychodzą z ziemi, hosty masz na wierzchu - moje pokazały
noski (te niech się nie spieszą.. :) ) itd. itp...
Zawsze żartuję, że wiosna do mnie w maju przychodzi, ale w tym roku to oby w czerwcu dotarła.. rotfl rotfl

Za dalie wezmę się po majówce :lol:
Pozdrawiam, Nela
Moje metamorfozy - zapraszam
Moderatorzy: Efkaraj
Czas generowania strony: 2.673 s.