Majko ciesze sie , że w końcu zakwitły. U mnie też oglądam pierwsze kwiaty siewek... niestety długo trzeba czekać na kwitnienie roślinek z siewu. Ale niespodzianki czasami fajne- u mnie jakieś pełne pokazały sie nawet...
marcowy Snowdrift dla Ciebie
Cyma Uwielbiam łazić z aparatem po ogrodzie, (choć czasem powinnam kopać, a nie pstrykać

) Fajnie, że fotki mogę tu pokazywać a nie lądują tylko na w czeluściach komputera. Klony japońskie pięnie sie prezentują w ogrodzie przez cały rok, dlatego kilka juz u mnie rośnie..

dla Ciebie kwietniowa wiosna
Danuś jest pieknie ...zobaczymy co zostanie po tych przymrozkach..

cieszynianka Thor dla Ciebie- obłędna jest z tymi "maziajami"
Semperku wiosenna królowa jest tylko jedna i to zdecydowania nie ja

Takiego ogrodu jak Majka Franusiowa nie ma nikt... rozsiewam te ranniki, pzrylaszczki i cyklameny ale muszę poczekać na taki efekt jak u Majki
Golden Lotus dla Ciebie
Siberko Dzięki... dzisiaj jadę własnie do drugiego ogrodu... kawał czasu mnie tam nie było. Ciekawa jestem co kwitnie. Na pewno wiosna będzie mniej zaawansowana - bo tam zdecydowanie chłodniej. Córa mi meldowała, że jeszcze niedawno konkretnie pobieliło
Quintessa
Miłko zapraszam ...choć na paradę skoczków raczej bym nie liczyła

a dla Ciebie wylosowałam ciemiernik Jana
i japoneczka Kougyoku
Gosiu jakoś tak dziwnie dużo nazbierało sie tych ciemnych...

japoneczka Jurojin for you
i przylaszczka transylwańska
Żaneta wiosna trwa ale teraz już, pomalutku i z duszą na ramieniu czekamy na rodki i azalie prawda?
dla Ciebie taka wiosna- nie pamietam jak sie ten krzew nazywa... wyrósł z małego pqatyczka, dosatanego od Wojtka.. ślicznie wiosną sie prezentuje...
Pink Sky z przylaszczka
Nelu mam nadzieje, że jednak skoczkowie mój ogród będa mijać szerokim łukiem..

bo mi jeszcze kloniki skoszą...

dla odminy na bialo dla Ciebie...
sangwinaria
i cyklamenki
i "szwajcarka"
Dorota Dzięki... od jakiegoś czasu kolorowy zawrót głowy... cos przekwita, inne zaczynają....wybieraj, który najladniejszy