A mówiłam są pyszne i zdrowe , teraz ludzie miewają wydelikacone smaki a ja lubię to co przaśne i takie są nieszpułki, bez przetwarzania, bez dodatków, gotowe do zjedzenia. Złoto dla naszych organizmów, tylko spójrz ile trzeba zabulić za 20dkg, malutki słoiczek, w sklepie św.Hildegardy sklep.hildegarda.pl/produkt/nieszpulka-konfitura-220-g/
Ostatnio zmieniany: 2023/12/07 19:23 przez zielonajagoda.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
No nie dałam rady skonsumować ich wszystkich, zeschły i zrobiły się niezjadliwe. Ale wyniosłam je przed dom na takie samoistne zadrzewienie, gdzie przychodzą dzikie zwierzaki i dziś rano zobaczyłam jak raczą się nimi sarny. Dorzuciłam jeszcze potem obierki z jabłek i marchewki, stworzenia będą mieć wieczerzę wigilijną
pozdrawiam słonecznie Ewa
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.