Dzień dobry wszystkim moim odwiedzającym

Jestem już ,ale dłużyło mi się niemiłosiernie .Nie dość ,że dostawca internetu schrzanił nową usługę ,to jeszcze musiałam tyle czasu czekać na przywrócenie wszystkiego ,tak jak było .W styczniu pewnie znowu czeka mnie przerwa ,bo chce zmienić operatora ,ale już nie chcę krakać ,może nie będzie tak źle .W każdym bądź razie wszystko wróciło na miejsce ,a ja już nawet boję się ucieszyć
Martuś pokażę ci tylko jedna trawkę ,bo tę większą wyskubałam i oddalam koleżance .Ona ma wielki ogród to i wielka trawa jej się zmieści .Sobie zostawiłam tylko mniejszą różową .Ale też śliczna
Aga dzielżany to i ja kocham miłością szaloną .Do tej pory niektóre jeszcze kwitną .Najlepiej zgromadzić kilka gatunków ,o różnych porach kwitnących .Dzięki za dobre słowo
Ewciu u mnie kilka różanych niedobitków jeszcze się trzyma .Najlepiej wygląda Leonardo ,kwiaty ma pięknie wybarwione i sporo pączków .Dokupiłam mu brata Red Leonardo i ciekawa jestem jaki będzie .
W sumie przybędą mi 4 róże tej jesieni ,a miało nie być ani jednej .Twoja hortensja w doniczce ,pięknie się przebarwiła .Żałuj ,ze nie możesz zobaczyć
Aniu moja ożanka cudnie wygląda ,nawet teraz jesienią ,Stwierdzam ,że to był świetny zakup Postanowiłam zebrać z niej nasiona i wysiać na wiosnę .Bajazzo Ci zazdroszczę ,bo ja na swoją muszę długo jeszcze czekać .Ale może pogoda się polepszy ,bo sadzenie w ten ziąb ,to nie dla mnie .A z nosa mi kapie ,że się nawet przychylić nie mogę
Miłeczko nasturcje kwitną na całego .Zdążyłam powyrywać stare ,a już nowe wzięły się za kwitnienie .
One chyba lubią wilgoć ,a wody to im w tym sezonie nie brak .Szkoda tylko ,że pierwsza połowa lata była taka sucha
Ewuniu nie patrz na inne ogrody .Twój na pewno ma swój urok .tak ,jak Ty .Już nie jedna osoba mówiła ,że nie ma co pokazać ,a potem okazywało się ,że ma ogród bajkowy .Z resztą czy to ważne jaki ,ważne że Twój
Żaneciu ,mnie też się cniło za Wami ,a tu co włączyłam kompa to widziałam tylko żółty trójkąt na internecie .I tak co dzień ,to samo
Ewciu i Polutku ,dzięki za pamięć
Betinko dzięki za przekazanie wieści

a z tymi mężowskimi nalewkami ,to ściema ,bo one wybitnie mi nie smakują
Danuśka dzięki Ci wielkie za trawki .Pięknie się zachowały w podróży i już oczywiście każda rośnie na swoim miejscu
Gosiu ja już sobie Bajazzo zamówiłam .Zastanawiam się tylko gdzie ja ją wsadzę ,bo podobno jest duża
Ale wyjątkowo mam dwie duże miejscówki ,z tym że jedna jest dosyć blisko ścieżki .A ja i tak już się słabo mieszczę
Gosiu 1 ,ja też serdecznie i cieplutko Cię pozdrawiam .Dziękuję
Verciu i Majeczko
Mam nadzieje ,że nikogo nie pominęłam w odpowiedziach .Jeszcze raz dziękuję Wam kochane ,za zainteresowanie i odwiedziny pomimo mojej nieobecności