Halinko 1750 metrów .Tyle ma mój ogród .Mostek czeka na odnowę ,bo farba się starła ,a na podłodze grasuje mech .Mnie to się nawet podoba ,ale boję się ,że zniszczeje ,jeśli go nie odnowimy .Jeśli chodzi o ostatnią aferę radiową ,to faktycznie wiele osób przetarło oczy i odkorkowało uszy .Kłamstwa i manipulacje zaczynają docierać do ludzi ,ale czy do wszystkich ? wątpię
Żanetko miejsca tej kalinie nie żałuj ,wtedy Ci pokaże ,jak jest ładna .Ja dziś ostatni raz poleciałam z nakryciami na jednoroczne .Jutro już nie nakrywam .Co będzie to będzie

Ciekawa jestem ,jaka ta hosta będzie na dużość ,spodziewam się maleństwa .Zamawiałam kiedyś u Barcikowskiego floksy ,nie były takie ostatnie nawet ,ale co do host ,to nie wiadomo .Rekordy maleńkości bije Sadzawka .Nie wiem ,czy to tylko mi sie trafiły takie wypierdki ,ale do tej pory ledwo je widać .Więcej u nich nie kupię
Danuśka internet to i u mnie ostatnio szwankuje ,czasem to mnie już szlak trafia .

no ale ,co na to poradzisz .W ogrodzie cała paleta barw .
Nie chce się nic w domu robić ,bo myślami jestem na zewnątrz .I nawet ,jak coś mam do zrobienia w domu ,to ciągle po coś muszę wyjsć i czasem długo mi schodzi zanim wrócę