Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: 597 metrów zieloności

597 metrów zieloności 2026/03/04 20:00 #356929

• Nowinka
  • Nowinka Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 5636
Hejka . Słonko świeci , robota wre :slonko moje rodki nie wszystkie dały radę , jeden to wyleci na bank, plus jedna japonka .Reszta jako tako ..Moje skimie też ładnie przezimowały , wszystkie w pączkach .Co dalej , to dopiero wyjdzie w praniu .Ale dziś nic mnie nie dotyka , bo szleję z radości .Zostałam prababcią i mam cudnego prawnuczka clap Nie każdemu jest to dane .Opłacało się wcześnie za mąż wychodzić hu_rra Buziaki zostawiam i lecę dalej :czarownica
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): zanetatacz

597 metrów zieloności 2026/03/04 23:11 #356937

• zanetatacz
  • zanetatacz Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 25674
Ewciu -gratulacje !!! serdecznie Cię ściskam i cieszę się wraz z Tobą a miałam szczęście poznać tę radość bo 10 m-cy temu zostałam babcią hu_rra. Urodził się dzisiaj?, bo mój 4 właśnie....ja jako 20-latka zostałam mamą a dopiero na 60 -siątkę zostałam babcią. U mnie też w dzień :slonko ,tylko mroźne noce spowalniają wiosnę i właściwie żadnych oznak jeszcze u mnie nie ma. Codziennie trochę ogarniam ,ale się nie śpieszę.....pierwsze bratki kupione i 5 ciemierników....coś ze mną nie tak, bo wypisałam sobie liliowce do zamówienia ....a potem stwierdziłam ,że mi się nie chce szukać miejsca dla nich polewkamax i się wycofałam a z moich nasion wykiełkowały mi aż 3 sztuki :nie_wiem a nasion było sporo

pozdrawiam Żaneta
"Człowiek potrzebuje do życia ogrodów i bibliotek"-Cyceron
597 metrów zieloności
Ostatnio zmieniany: 2026/03/04 23:20 przez zanetatacz.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): th

--=reklama=--

Moderatorzy: Efkaraj
Czas generowania strony: 0.260 s.