Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Uwagi co do regulaminu

Uwagi co do regulaminu 2026/02/26 20:10 #356718

• Katarzyna2021
  • Katarzyna2021 Avatar
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 14653
Szanowni Moderatorzy i Administratorzy,

Dla pełnej ścisłości i uniknięcia nieporozumień chciałabym wyjaśnić, dlaczego moje wpisy są wklejane jako gotowy tekst z edytora tekstu, a nie pisane bezpośrednio w oknie forum. Jeżeli macie podgląd mojej aktywności, możecie to widzieć.
Pisanie bezpośrednio na forum jest dla mnie bardzo utrudnione z następujących powodów:

-Nie posiadam polskiej klawiatury z polskimi znakami diakrytycznymi (ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź, ż).
-Wbudowana korekta ortograficzna na forum nie rozpoznaje wielu podstawowych polskich słów (np. „że”, „są”, .), co powoduje masę fałszywych czerwonych podkreśleń i błędy.
-Ręczne poprawianie każdego błędu literowego, brakującego ogonka czy spacji zajmuje bardzo dużo czasu i jest dla mnie fizycznie bardzo męczące.

Dlatego przygotowuję wszystkie teksty wcześniej w zwykłym edytorze tekstu (gdzie mam pełną kontrolę nad polskimi znakami i nie ma problemu z korektą), a następnie wklejam je tutaj. Wszystkie moje posty są w 100% autorskie – piszę je sama, nie kopiuję treści z Internetu ani z innych źródeł. Dziękuję za zrozumienie i przepraszam, jeśli taki sposób publikacji budził jakiekolwiek wątpliwości.

Z poważaniem,
Katarzyna2021
Ostatnio zmieniany: 2026/02/26 20:12 przez Katarzyna2021.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): Siberia, th, nowababka, Makuma
Moderatorzy: edulkot, beatazg
Czas generowania strony: 0.081 s.