Janko... no jakże mógł Ci się tak omsknąć paluszek, że usunął róże z Afloparku... rany...

choć ja nie lepsza... zdjęcia mam... wszystkie z daleka... nic do rozpoznania

Ta czerwień 'Smoczej krwi' jest boska, taka nasycona!

Tyle że nie jest odpowiedzią na nasze z Majką poszukiwania jakichkolwiek treści na temat tajemniczej róży, którą zakupiła pod nazwą 'The Red Dragon'... niestety ani Rojewski, ani Sobieszek, zahaczeni na fejsie, nie napisali pół słowa...

tyle wiemy, że nie jest to 'Solidarność', która jako synonim ma 'Red Dragon' (bez 'The'), ale czy to Sobieszek się pomylił, czy Rojewski w międzyczasie zmienił nazwę, co się już zdarzało?

A tak trza cierpliwie czekać, aż objawi się kiedyś w ofercie jakaś nówka pełna czerwona.
A tymczasem... może byś nam coś poopowiadała o 'Cesarskim parasolu'? Widziałam tylko zdjęcia zakupowe a jakaś sesja w ogrodzie się dokonała?
Też planuję wizytę w Afloparku... jak również zlustrowanie Pól Mokotowskich pod kątem róż ukrytych w trawach... jak również ogrodów Zamku Królewskiego, bo 'Królowa Warszawy'... jak również okolic Parku Fontann, bo 'Prezydent Stefan Starzyński'... jak również ogrodów wilanowskich, bo gdzie miałaby wylądować 'Marysieńka'/ SwallowLand', jak nie tam